Crit guanya el premi Audiovisual MAC VOTV Terra de Músics

0
Crit_premi_01-06-2010

Crit Produccions Audiovisuals, de la garriguenca Alícia Orra i el granollerí Eudald Murtra, ha estat la guanyadora del premi Audiovisual MAC VOTV Terra de Músics. El premi està dotat de 3.000 euros per crear tres episodis, d’entre 23 i 25 minuts, que tinguin alguna relació amb la música.

En concret, aquesta modalitat estava dirigida a projectes televisius amb un programa musical original, que fugís de formalismes. En aquest sentit, la productora guanyadora ha presentat un proposta que vol vincular música i poesia. L’objectiu és buscar poetes que facin lletres per a grups de la comarca, i crear peces inèdites.

El lliurament del premi es va fer el proppasat dijous 27 de maig a la tarda, en el marc de la cloenda de l’11a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya. Ara, l’equip de VOTV s’ha de reunir amb la productora per acabar de definir totes les condicions del programa com ara el format i els continguts definitius, així com els dies d’emissió. La previsió és que el nou programa es pugui emetre després de l’estiu, cap al mes de setembre o octubre.

El jurat d’aquesta edició dels premis MAC està format per Pere Gibert, coordinador de continguts culturals i d’entreteniment de la Xarxa de Televisions Locals, Anna Alemany, coordinadora de continguts audiovisuals de Comunicàlia, Albert Jordana, director de Vallès Oriental Televisió, Inés Garriga, directora de la Fundació Digitalent, i Lau Delgado, director del Centre d’Investigació i Desenvolupament Audiovisual de Granollers.

Article anteriorMés val tard…
Article següentEntrevista a Neus Bulbena, alcaldessa de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.