Una taula rodona de Corpus en clau d’humor

0
corpus

Can Raspall acollirà dilluns 31 de maig l’activitat  “Vivencias y anécdotas del Corpus Christi”, una taula rodona participativa en clau d’humor sobre la festa de Corpus.

L’acte, que es farà a les vuit de la tarda, comptarà amb les intervencions inicials d’Alfred Codina, Mercè Partegàs, Antoni Pardo i Jordi Codina, totes elles persones de la Garriga i, d’una manera o d’una altra, llargament vinculades a la diada de Corpus.

La taula rodona serà conduïda per un personatge molt singular, que es presentarà al públic com la vescomtessa de Forgas, senyora de la Colònia. Durant l’acte es cercarà la participació activa del públic assistent, amb els seus records, les seves impressions i la seva visió del Corpus. La sala polivalent de Can Raspall, a més, estarà decorada per tal d’ambientar encara més les vivències relacionades amb aquesta tradició garriguenca.

Amb aquesta peculiar taula rodona, la Garriga gaudirà d’una vetllada entretinguda plena d’anècdotes curioses relacionades amb la tradició del Corpus. I al final de l’acte, les persones assistents seran obsequiades amb un clavell i caramels, com no podia ser d’altra manera en un acte tan distingit.

taula_rodona_corpus_gran_28-05-2010

Article anteriorSignat conveni de col·laboració entre la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris i la FUMH
Article següentPresentació de la “Història de la Sardana a la Garriga”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.