La Garriga Digital

Signat conveni de col·laboració entre la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris i la FUMH

Signatura_conveni_Cerclem-FUMH_26-05-2010

La Unió Empresarial Intersectorial/Cercle d’Empresaris amb seu a Granollers i la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga han signat avui, 26 de maig, un conveni marc de col·laboració de llarg recorregut amb la finalitat de cooperar conjuntament en aspectes de formació acadèmica, investigació i promoció d’activitats d’interès. Donat que les dues entitats comparteixen aspectes comuns, s’ha establert aquest conveni marc que permetrà desenvolupar activitats i propostes beneficioses per als respectius col·lectius que representen i poder sumar sinèrgies, tan important a l’actualitat per adaptar-se a les circumstàncies i fer front als reptes de futur.

La Unió Empresarial Intersectorial – UEI- és una agrupació formada per diferents entitats que presenten una finalitat comuna: representar institucionalment l’empresariat. Com a entitat intersectorial, proporciona infraestructures i mitjans per desenvolupar les activitats pròpies de cada una de les patronals i gremis sectorials integrats a la Unió.  Constitueix un grup únic d’acció davant les administracions públiques, els sindicats i les organitzacions polítiques i socials. És Cofundadora de FEPIME (Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), i està adscrita a Foment del Treball Nacional i, per tant, a la patronal d’àmbit nacional CEOE.

La Fundació Universitària Martí l’Humà és un Centre Pilot de Suport a la Innovació reconegut com a tal per la Universitat Autònoma de Barcelona, que és la seva universitat de referència. Inspirada en els valors defensats per la UNESCO. A partir del seu arrelament a la realitat nacional i social catalana, es fonamenta en una activitat de docència, recerca i divulgació del coneixement i té com a objectius impulsar un Centre d’Estudis Universitaris, especialment dedicat a estudis de tercer cicle i formació continuada, en diferents àmbits. La seva seu principal és a la Garriga, però té presència a un total de 12 poblacions del Vallès Oriental.

A la foto foto: d’esquerra a dreta, Joaquim Colom i Royo, Director General, de la Unió Empresarial Intersectorial / Cercle d’Empresaris; Santiago Cucurella, Director de la FUMH i, Jordi Salayet, responsable de l’Aula d’Empreses de la Fundació Universitària

Exit mobile version