Un artista garriguenc exposa la seva obra a Bari

0
tariq_expo_bari_01
Tariq Porter Astorga, garriguenc estudiant de quart curs de Belles Arts, ha estat seleccionat pel departament de dibuix de la Universitat de Barcelona per a exposar la seva obra Nivells a Bari (Itàlia), juntament amb nou estudiants més. Aquest treball, que és el primer d’estil abstracte que porta a terme Tariq Porter, es podrà veure també posteriorment a la sala Kantor, la sala d’exposicions de la facultat de Belles Arts de la UB, a mitjans de juny.

Tariq Porter Astorga, garriguenc estudiant de quart curs de Belles Arts, ha estat seleccionat pel departament de dibuix de la Universitat de Barcelona per a exposar la seva obra Nivells a Bari (Itàlia), juntament amb nou estudiants més. Aquest treball, que és el primer d’estil abstracte que porta a terme Tariq Porter, es podrà veure també posteriorment a la sala Kantor, la sala d’exposicions de la facultat de Belles Arts de la UB, a mitjans de juny.

Sota aquestes línies podem veure dues de les peces que s’exposaran des del proper divendres dia 4 de juny fins dilluns 7 de juny.

Entra al blog de Tariq Porter

 

tariq_expo_bari_05

Article anteriorCrida a la participació pels actes del Corpus
Article següentDilluns es va constituir a la Garriga la comissió Salvem el Centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.