Dilluns es va constituir a la Garriga la comissió Salvem el Centre

0
Salvem_el_centre_01

La Comissió Salvem el centre aplega ciutadans i ciutadanes de la Garriga preocupats pel futur del centre del poble. Aquesta comissió defensa que la reforma proposada per l’equip de govern no respecta els elements singulars del patrimoni garriguenc (principalment el sauló de la plaça de l’Església i les llambordes del carrer del Centre), implica una despesa econòmica excessiva tenint en compte la crisi econòmica que pateix el país i no ha promogut ni la participació ni el debat.

Per això, aquest grup de ciutadans, seguint l’exemple del que ha significat la consulta sobre la reforma de la Diagonal de Barcelona, proposen que la Garriga també aposti per l’Opció C. En conseqüència, han preparat una campanya anomenada “Opció C, a la Garriga també”.

Les persones que formen la comissió no s’oposen a la reforma del centre, però consideren que cal replantejar l’abast i les característiques de la mateixa i també defensen que cal acordar-la amb els diferents actors implicats.

La campanya s’iniciarà amb el repartiment de fulletons al mercat i amb la recerca de ciutadans que vulguin donar-hi suport. Per a més informació podeu escriure a: salvemelcentre@gmail.com o bé consultar el bloc que ja està actiu: http://www.salvemelcentre.blogspot.com

Article anteriorUn artista garriguenc exposa la seva obra a Bari
Article següentEls precandidats a la presidència del Barça, a Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.