Ràdio Silenci viatja a Oslo per seguir la gala d’Eurovisió

0
logo_radio_silenci

Ràdio Silenci tindrà un enviat especial a Eurovisió. Per primera vegada a la seva història, l’emissora ha aconseguit l’acreditació de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) i viatjarà a Oslo per cobrir el festival en directe. D’aquesta manera, Ràdio Silenci és un dels 2.000 mitjans internacionals –n’hi ha de setanta nacionalitats diferents- que té accés al festival. L’enviat especial que es traslladarà a Noruega és Santi Vigas, de l’associació Amics de Ràdio Silenci (ARS).

La gala d’Eurovisió té lloc dissabte 29 de maig i Ràdio Silenci n’oferirà la retransmissió en directe amb el programa especial La Garriga 0 points. En aquest espai, que començarà a les vuit del vespre, es farà un seguiment exhaustiu de la gala a càrrec de David Amores, Jordi Roig, Jordi Perales i Marc Querol des dels estudis de la ràdio, i Santi Vigas des d’Oslo.

El programa de dissabte 29 és la culminació de la sèrie La Garriga 0 points dirigit per David Amores, un conjunt d’espais en què des del passat mes de febrer s’ha repassat el passat i el present d’Eurovisió. Aquest és el tercer any que Ràdio Silenci dedica un especial al festival europeu de la cançó, que ARS i Ràdio Silenci van emetre per primera vegada l’any 2008.

radio_silenci_des_doslo_25-05-2010

Article anteriorOncovallès surt al carrer per parlar del Dia Mundial Sense Tabac
Article següentCorpus, del 28 de maig al 6 de juny
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.