Oncovallès surt al carrer per parlar del Dia Mundial Sense Tabac

0
oncovalls_logo

Sota el lema ‘La prevenció va primer’, voluntaris de l’entitat sortiran al carrer per informar als ciutadans sobre els efectes del tabac

En el marc del Dia Mundial Sense Tabac, la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès sortirà a diferents punts de la comarca per fer arribar als ciutadans informació sobre aquesta temàtica. I és que sota el lema La prevenció va primer, l’entitat vol conscienciar a la població sobre els efectes de fumar, especialment a les dones ja que darrerament ha augmentat el nombre de consumidores. Segons dades de l’OMS, entre els adolescents, el nombre de noies fumadores a dia d’avui és un 70%, mentre que entre els nois és d’un 12%. En aquest sentit, cal alertar que les persones fumadores poden veure reduïda la seva esperança de vida en 20 anys i tenen un risc més alt de patir malalties cardiovasculars, càncer de pulmó, de laringe, de boca o de bufeta, entre d’altres.

Les taules informatives d’Oncovallès estaran situades a diferents punts de la comarca. En aquest sentit, a Granollers la fundació estarà present al carrer Sant Roc, número 7; a La Roca del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i La Torreta, el punt d’informació estarà situat a l’ABS; a Cardedeu, dins el CAP; a La Garriga, dins l’ABS; a Mollet del Vallès, a la planta baixa de la Fundació Privada Hospital de Mollet; a Vilanova del Vallès, dins el CAP; a l’Ametlla del Vallès, dins l’ABS; i a Parets del Vallès, dins el CAP.

Article anteriorActuar o esperar asseguts
Article següentRàdio Silenci viatja a Oslo per seguir la gala d’Eurovisió
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.