Beth, al Punt Musical de Ràdio Silenci d’aquest divendres

0
BETH_21-05-10

Aquesta setmana al Punt Musical de David Amores i Mila Martínez, seguirà el fil de la Beth, que ens presentarà el seu nou àlbum “Segueix-me el fil” que va sortir a la venda el passat 18 de maig. Amb ella conversarem sobre aquest nou disc íntegrament en català que inclou 12 temes que expressen múltiples sentiments i estats d’ànim amb una clara direcció cap a l’optimisme. En aquest àlbum, Beth ha comptat amb la col·laboració de diversos artistes catalans (Litus, Marc Parrot i Mazoni, entre d’altres) que han composat alguna de les cançons incloses en aquest “Segueix-me el fil” i ens comentarà com ha estat el fet de col·laborar amb aquest altres compositors. Durant l’entrevista també intentarem saber quins secrets té aquest disc, quina és la seva cançó preferida i quan la podrem veure en directe.

Per tant ja ho saps, si vols escoltar el seu primer single “Tots els botons” i descobrir de la mà de la Beth els secrets més ben guardats d’aquest “Segueix-me el fil” t’esperem el proper divendres a les 23h al Punt Musical de Ràdio Silenci, al 107,4 de la FM o a www.radiosilenci.cat, o sinó a través del teu Iphone, o a l’endemà a la secció de Ràdio a la carta.

radio_silenci_gran

Article anteriorAjuda al Banc d’Aliments
Article següentAgenda de la Primavera Poètica
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.