Agenda de la Primavera Poètica

0
482

Divendres 4 de juny, 22h 
Auditori de l’Escola de Música
“Sang i fetge”, amb Carles Belda

De mica en mica i sense adonar-te’n, has pispat els versos als poetes i n’has fet cançons. Un bon dia, t’ofereixen de fer un recital de poesia. Fas un forcat de notes i mots, i la serveixes amb el millor gust possible. Vet-ho aquí.

I vet aquí el que ens ve a presentar en Carles Belda (Sabadell, 1972), un acordionista diatònic que ha format part de grups com Blat Segat, Pomada (amb Helena Casas) i Ensaladilla So Insistent. Actualment forma part del grup de música Mesclat, on comparteix escenari amb Francesc Ribera “Titot” (Brams) i Joan Reig (Els Pets), entre d’altres. També lidera el grup anomenat “El Belda i el conjunt badabadoc“. Toca l’acordió diatònic i la “trikitixa” (variant del mateix instrument emprada al País Basc) en formacions musicals de caire tradicional, encara que un dels estils musicals que més li agrada és la rumba, estil que ha adaptat per a ésser tocat amb l’acordió diatònic, en treballs com els del grup Pomada.

 

Dissabte 5 de juny, 21h
Auditori de l’Escola de Música
Sopar i concert de cloenda amb “Tirant lo Folk”

Com cada any, el Festival s’acaba amb una festa que barreja gastronomia, poesia i música d’una manera lúdica i distesa. Enguany tindrem el grup “Tirant lo Folk” (També al Facebook i al Youtube), de ressonàncies musicals i literàries evidents. Es tracta d’un jove conjunt que ja porta una bona colla de concerts al cabàs i que ens oferirà un repertori variat de músiques i cançons, algunes de pròpies, d’altres adaptades de la Nova Cançó.

_______________________________

Festival Primavera Poètica – La Garriga

www.primaverapoetica.com

http://festivalprimaverapoetica.blogspot.com

correuprimaverapoetica@gmail.com

Article anteriorBeth, al Punt Musical de Ràdio Silenci d’aquest divendres
Article següentConferència sobre les llavors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.