Ajuda al Banc d’Aliments

0
banc_aliments_01

El Banc d’Aliments de la Garriga, gestionat per Càritas, fa una crida a la ciutadania perquè faci aportacions en benefici de la gent més necessitada, donat que les donacions han minvat respecte altres èpoques, en part a causa de la crisi econòmica patim actualment.

És precisament per aquest motiu que la demanda d’ajuda s’ha incrementat alhora que els recursos han disminuït. Així les coses, Càritas ha endegat una campanya que es farà efectiva durant la diada de Corpus i que servirà per a recaptar fons. Durant aquesta jornada, s’instal·laran dues parades informatives que comptaran amb unes guardioles per a recollir els donacions. Alhora, també hi haurà altres guardioles a diferents comerços del poble i d’altres itinerants.

Els diners recaptats serveixen per a comprar aliments de primera necessitat i distribuir-los a les famílies amb menys recursos. Des de novembre de 2009 fins a l’abril de 2010, més de cent famílies i, per tant, més de cent persones han rebut ajuda del Banc d’Aliments.

Escolta la crònica de Ràdio Silenci:

{play}http://lespaidigital.com/audio/maig2010/19-05-10 BANC D’ALIMENTS.mp3{/play}

Article anteriorMesures preventives contra el mosquit tigre
Article següentBeth, al Punt Musical de Ràdio Silenci d’aquest divendres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.