Botifarrot amb pilotes!

0
logo_brou

Ciutadans de la Garriga, ja la tornem a tenir aquí! I és que aquest dissabte torna la festa més emblemàtica de El brou del mestre: El botifarrot, la festa en que es rendeix un homenatge a la botifarra de la Garriga.

Aquest 22 de maig començarem més d’hora que mai, a les 20h, perquè us convidem a venir a veure la final de la Champions, que tot i que no la juga el Barça, és un partit que només es veu un cop l’any. I no patiu que no us tindrem afamats… Podreu menjar les botifarres que vulgueu!

 

Després del partit obriran la festa les Ubuntu Soul, un grup de noies garriguenques que donaran molt a parlar i que us faran ballar al ritme del millor soul. A continuació arribarà el plat fort de la nit, a part de la botifarra: Miquel del Roig, el gran mestre del popurri músico-cultural català, torna amb més força que mai per oferir un repàs frenètic a les mil i una cançons de la nostre vida, que no deixaran indiferent a ningú.

I per tancar la festa, comptarem amb el duet de dj’s Engorile Krew, molt coneguts a les festes de l’underground garriguenc, els quals ens oferiran una combinació del millor rock-indie amb el big beat i electro del moment. La festa està assegurada fins a ben entrada la matinada!

Us hi esperem amb la il·lusió de retrovar-nos de nou, amb ganes de menjar botifarres, passar-ho bé i de festa, que des de Cap d’Any que a la Garriga no se’n fa cap!

Dissabte, 22 de maig. A partir de les 20h.
Pavelló de Can Violí
Preu: 3€ durant el partit, 5€ després del partit

cartell_a3_petit

Article anteriorI Festa Sardanista, dissabte a Can Dachs
Article següentCanvi de sentit al carrer Figueral i a la carretera de l’Ametlla
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.