Jornada 21-22 de la lliga d’hivern de l’AAFSG

0
logo_aafsg

Amb la jornada 21 acabada i amb algun partit de la 22 ja jugat, el capdavant de la classificació de la lliga d’hivern de l’AAFSG està d’allò més ajustat, sobretot gràcies als enfrontaments directes entre els quatre primers classificats. 

Així les coses, Moya Advocats-Quirosan segueix líder amb 59 punts després d’haver perdut contra el Llittle Italy Pizzeria, que ara ocupa la segona posició amb 56. De fet, Little Italy està demostrant que és l’equip més en forma del campionat, ja que la setmana anterior va guanyar a L’Espai Digital.cat (ara amb 53 punts) i el va avançar a la classificació. El quart equip en discòrdia, amb 48 punts però amb un partit menys és Assessoria Congost.

Pel que fa al grup B, les coses també estan bastant ajustades, ja que entre els sis primers classificats només hi ha 6 punts de distància, amb els dos primers havent jugat un partit més que la resta.  

 

cass_21 

Article anteriorQui participa i per què?
Article següentNou horari d’entrenament de Les Tortugues
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.