Concentració popular en contra del projecte de rehabilitació del centre

0
gent

Tot i les inclemències metereològiques que han marcat la jornada del dissabte 15 de maig, un bon nombre de persones s’han apropat a la Plaça de l’Església a partir de les sis de la tarda per a mostrar el seu rebuig al projecte de rehabilitació del centre que el Consistori té previst endegar un cop hagi passat el Corpus.

Aquesta trobada, que ha tingut un caràcter lúdic i festiu, s’ha convocat a través d’un correu electrònic que ha anat circulant els darrers dies i al qual l’Espai Digital.cat ja n’ha fet referència. Entre les persones que hi han assistit, hi havia membres destacats de l’associacionisme del poble, polítics locals (de l’oposició) així com un munt de gent anònima que, fent cas a la convocatòria, han deixat palesa la seva disconformitat amb el projecte de rehabilitació del centre amb imaginació i amb certes dosis d’ironia. Per exemple, s’ha pogut veure gent jugant a la xarranca, una tenda d’indis o una fervent lectora asseguda al centre de la plaça llegint un llibre que tenia per títol “M’agrada el centre tal i com està”. De forma espontània s’ha organitzat una partida de bales i, el fet més destacat i amb una forta càrrega simbòlica, ha estat la col·locació d’un epitafi a la porta de l’Ajuntament on s’hi podia llegir “RIP llambordes i sauló de la Garriga. Descansin en pau”, al peu del qual els ciutadans hi han anat posant espelmes a modus d’ofrena.

Tot plegat ha estat una demostració cívica i alegre de que el projecte aprovat per l’Ajuntament no compta amb un consens social gaire ampli, sobretot si es té en compte que, al marge d’aquesta acció, tota l’oposició en bloc ha demanat recentment que s’aturi el projecte i que es torni a replantejar.

balesllibre

xarrancarip

tenda

 

Article anteriorModa al pavelló de Can Noguera
Article següentQui participa i per què?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.