Descobrim Ceret a través de la Festa de la Cirera

0
festa_cirera_ceret

Dins del cicle de cursos que organitza la Fundació Universitària Martí l’Humà “Coneguem Catalunya”, el proper dia 20 de maig s’ha organtizat una sortida conferència sobre la Catalunya Nord, que té per títol “Descobrim Ceret a través de la Festa de la Cirera”.

 

La sortida de la Garriga serà a les 7 del matí (Plaça del Silenci) i la de Cardedeu a les 7:30 (Avgda. Rei en Jaume). Durant el trajecte es realitzarà una conferència sobre la Catalunya Nord a càrrec de Santiago Cucurella, catedràtic de Geografia i Història i director de la FUMH i, un cop arribats a Ceret, un seguit d’activitats lúdiques i culturals.

Aquesta és el programa previst:

 

Article anteriorComunicat de la secció local d’Unió Democràtica
Article següentModa al pavelló de Can Noguera
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.