Comunicat de CiU

0
CiU_01

El grup municipal de Convergència i Unió de la Garriga, en referència a la convocatòria que sota el lema REIVINDIQUEM EL CENTRE (15 de maig), està duent a terme la societat civil garriguenca a través de la xarxa i el boca-orella, vol manifestar el següent:

– La nostra adhesió a l’esmentada convocatòria.

– Confirmar l’assistència del nostre grup municipal.

– Fer una crida a la participació dels garriguencs i garriguenques sensibles amb aquest tema.

En el mateix sentit volem adherir-nos al manifest LA FUNDACIÓ MAURÍ I LA REFORMA DEL CENTRE, especialment en els aspectes que fan referència al tractament de la rehabilitació de la Plaça de l’Església i de l’espai rodat adjacent, al respecte pels trets propis del centre i la conservació de les llambordes i el sauló.

Considerem que tant la convocatòria del dia 15, com el manifest de la Fundació Maurí, reflecteixen, no tan sols una opinió sobre la rehabilitació del centre diferenciada de la de l’equip de govern municipal, sinó el cansament social i polític envers l’absència de diàleg i la política de fets consumats que està aplicant el govern tripartit de la Garriga.

Meritxell Budó i Pla

Regidora portaveu grup municipal CiU la Garriga

La Garriga, 12 de maig de 2010

Article anteriorPropers actes de la Primavera Poètica
Article següentPosicionament d’ERC sobre el Pla de Rehabilitació del Centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.