El Regal F.C. Barcelona, guanya la copa d’Europa a Can Violí

0
bara_1

La Penya Barcelonista de la Garriga va organitzar el passat diumenge 9 de maig la projecció en pantalla gegant de la final de l’Eurolliga de bàsquet d’enguany, que enfrontava el Regal F.C. Barcelona amb l’Olimpiakós grec.

Un bon nombre de culés, més d’un centenar, es varen apropar a les instal·lacions del pavelló esportiu de Can Violí i varen poder gaudir d’un bon partit de bàsquet, que el Regal F.C. Barcelona va acabar guanyant còmodament pel resultat de 86 a 68.

bara_3Amb aquest resultat, la secció de bàsquet del F.C. Barcelona es va proclamar per segona vegada a la seva història campió d’Europa i, en certa manera, es va treure l’espina que tenia clavada per la final que els àrbitres els van manllevar el 1996, quan van anul·lar, precisament en el mateix escenari, un bàsquet legal a José Montero.

En representació de la penya barcelonista de la Garriga, el Sr. Baldich va donar les gràcies a la gent que es va apropar al pavelló i es va felicitar pel nombrós públic assistent a l’activitat.

bara_4 

 

Article anteriorJornada 19-20 de la lliga d’hivern de l’AAFSG
Article següentLa Plataforma Antiincineradora desborda l’Auditori de l’Escola de Música
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.