Sessió informativa de la Plataforma Antiincineradora

0
Frederi_Moreno_01

Dissabte 8 de maig, a les set de la tarda, la Plataforma Antiincineradora del Congost presenta un Power Point amb la col·laboració de tècnics (urbanístics, salut, medi ambient i procediment administratiu) a l’Auditori de l’Escola de Música (Plaça del Silenci) explicant les circumstàncies i fets que han motivat que presentéssim al·legacions a la modificació Urbanística del Sector B-8 i el Conveni amb el Grup Tamayo, que permetria instal·lar una planta incineradora de biomassa a la Garriga (segons els promotors, una planta de cogeneració d’energia). I ho farem d’una forma rigorosa i basada en informes tècnics vers el projecte d’instal·lació de la planta.

Aquesta modificació del Pla General ha mogut a molta gent de la Garriga l’Ametlla, Les Franqueses, Llerona, Corró d’Amunt i d’Avall, Canovelles i Granollers, amb més de 3.000 signatures i un manifest contra més de 40 regidors i regidores de diferents partits polítics, en actiu o no, de totes les ideologies i pensaments.

Resulta curiós que no s’hagi fet cap enquesta demanant al ciutadà si vol o no la planta, ni se n’hagi fet cap sobre la rehabilitació del centre… Sí se n’ha fet sobre la ubicació de la nova estació de Renfe i, per cert, sembla que l’equip de govern no negocia la voluntat manifestada majoritàriament a l’enquesta.

Us demano que si podeu assistir a l’acte ho feu, perquè sereu informats sobre la situació actual i les possibilitats d’aconseguir parar el projecte i ens acompanyareu a un acte que no és polític sinó de ciutadania, portat per integrants de la societat civil. Quantes vegades sentim dir que els politics gestionen sense escoltar els ciutadans? Encara pots dir-hi la teva. Vine a l’auditori, escolta i manifesta’t. La teva opinió és molt necessària ja que som a temps d’aturar que la Garriga, la de “un altre aire”, tingui una macro planta incineradora.

Tot està per fer, tot es possible! Que ningú pensi que després de l’aprovació inicial per part de l’Ajuntament de la Garriga ja no hi ha res a fer, ans el contrari; està allà on volíem. T’hi esperem!

Article anteriorPrimer curs on-line de la FUMH
Article següentCircula per Internet…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.