Primer curs on-line de la FUMH

0

La Fundació Universitària Martí l’Humà ofereix, per primera vegada (i segons indiquen, no la darrera), un curs totalment on-line. Una bona novetat per a totes aquelles persones de la comarca que hi puguin estar interessades, amb l’avantatge de no haver-se de desplaçar per fer-lo. Aquest curs té per títol “Igualtat de gènere. Formació d’agents d’igualtat a les organitzacions” i també es pot realitzar de forma presencial.

Aquestes són les seves característiques:


IGUALTAT DE GÈNERE.

 

FORMACIÓ D’AGENTS D’IGUALTAT A LES ORGANITZACIONS

Fundació Universitària Martí l’Humà, amb reconeixement de la Universitat de Vic

DIRIGIT : Professionals amb responsabilitat o interès en l’aplicació de la perspectiva de gènere a les organitzacions, que hagin d’assumir les funcions assignades com Agents d’Igualtat, membres de la Comissió d’Igualtat, o d’altres persones amb interès en desenvolupar aquesta àrea de coneixement.

DOCENT: Susana M. Díaz (Llicenciada en psicologia, mediadora i coach. Professora associada a la Universitat de la Barcelona i de la FUMH. Consultora d’organitzacions i desenvolupament del capital humà.

COORDINACIÓ: Jordi Salayet i Garcia. Responsable Aula d’Empreses de la FUMH.

NOMBRE D’HORES: 60 hores, totes de treball repartides segons si el curs seleccionat és on-line o presencial/on-line. 

Si necessiteu ampliar aquesta informació o desitgeu una visita personalitzada per a estudiar conjuntament les vostres necessitats de formació, podeu posar-vos en contacte amb la FUMH al telèfon 93 860 50 60  o al mòbil 619 78 62 88, per tal de fixar una data de reunió el més aviat possible.

Article anteriorTortell Poltrona, Vallesà de l’any
Article següentSessió informativa de la Plataforma Antiincineradora
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.