La Troba Kung-Fú presenta nou disc a la Sala Apolo de Barcelona

0
troba_kungfu

Després d’haver presentat algunes de les seves noves cançons a través de jocs interactius penjats al seu web, en Joan Garriga presentarà el nou disc A LA PANXA DEL BOU (Chesapik), el segon disc de LA TROBA KUNG-FÚ, a la Sala Apolo de Barcelona, el proper dia 5 de maig.

Previ a la posada a la venda d’aquest nou treball, La Troba Kung-Fú ja fa temps que ha anat penjant fragments del seu nou treball a la seva plana web i que ha utilitzat l’enginy per arribar al seu públic, en una època en la que les noves tecnologies han esdevingut una eina clau en el món de la música. Prova d’això són els jocs interactius a que feiem referència.

LA TROBA KUNG-FÚ ha fabricat una sèrie limitada de discos amb la cançó “Flor de primavera” que seran regalats a tots aquells que comprin una de les primeres 150 entrades del concert de la Sala Apolo anticipada i online.

Fotografia: David Ruano

Propers concerts:  

Article anterior25A: un èxit de la ciutadania garriguenca que camina cap al futur
Article següentTants mestres, tant poques lliçons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.