La Fundació Asil Hospital de la Garriga estrena web

0
Fundaci_Asil_Hospital_01

Aprofitant el centenari de l’Asil Hospital, la Fundació estrena nova web. Es tracta d’un aparador molt més concret i concís sobre quí és l’entitat i què fa: el seu dia a dia, les activitats terapèutiques i de lleure… per això han introduït molts carrusels de fotografies perquè, efectivament, una imatge val més que mil paraules i d’aquesta manera es pot transmetre millor la seva realitat.

Així mateix, també han aprofitat i han redissenyat una mica (actualitzat) el logotip de l’Asil dotant-lo d’un dinamisme i d’una imatge molt més actual. Un restiling que va en benefici dels valors que expressa el propi logo.

Per altra banda, dins la pròpia web, s’ha creat de cara als actes del centenari, un apartat on van anunciant el que es farà i, una vegada s’ha dut a terme, es substitueix per un petit text i fotos il·lustratives. Així apareix, cronològicament, una relació amb el material gràfic corresponent.

Doncs, ara sí, us passem l’adreça perquè pugueu veure la nova web:

www.asilhospitallg.com

Asil_Hospital_nova_web_01

Article anteriorConcurs d’entrades al Punt Musical de Ràdio Silenci
Article següent25A: un èxit de la ciutadania garriguenca que camina cap al futur
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.