L’Olímpic goleja i convenç en el derbi vallesà

0
03-05-2010_fitxa_01

L’Equip garriguenc va fer el millor partit de la temporada, dominant clarament el partit i donant una lliçó de futbol al seu rival. El 3 a 0 és un resultat molt curt, ja que l’equip de la Garriga hagués pogut aconseguir una golejada d’escàndol.

Tarda molt grisa al municipal de La Garriga on els núvols avisaven que la pluja podia arribar en qualsevol moment.

El partit va començar amb un Olímpic molt seriós i molt ben situat al terreny de joc. Els primers minuts de partit tant un equip com l’altre es van mostrar molt nerviosos.

El primer xut a prop de porteria va arribar al minut 13, quan una falta executada per un jugador visitant la va parar Nacho amb molt d’encert.

Els locals pressionaven molt, i ja des dels primers minuts el desgast físic va ser altíssim. Tot i així, en aquests primers compassos cap dels dos equips va tenir ocasions clares de gol.

Al minut 23 un defensa visitant va tocar la pilota amb les mans a prop de porteria i l’àrbitre va xiular falta. Josep Almeda la va xuta de forma magistral però el porter visitant va fer una gran parada tot enviant la pilota a córner.

Les Franqueses, tot i ocupar les primers posicions de la lliga, no podia mostrar el seu joc i és que els jugadors locals anaven a per totes.

Al minut 28, un defensa visitant va fer falta a Alberto dins de l’àrea i el va fer caure però el col·legiat no va xiular res. Tant sols dos minuts després, una gran combinació entre Ferran i Juanmi hagués pogut acabar en el primer gol, però la defensa va aconseguir refusar.

Toni Cruz va rebre una targeta groga molt rigorosa a la banda de l’àrea, al minut 35, quan un dels jugadors visitants es va tirar al terra amb el teatre per bandera. La falta va ser executada de forma magistral per un jugador visitant però el porter local, Nacho, va fer una parada d’aquelles increïbles.

3_bEl porter garriguenc va xocar amb el pal en enviar la pilota a córner i es va haver de parar el joc uns minuts ja que va quedar estabornit a terra. Tot i així, es va acabar recuperant i va poder continuar jugant. El públic li va dedicar uns sonors aplaudiments.

A falta de cinc minuts per finalitzar la primera part, David Granados va fer una gran jugada per la banda i va aconseguir fer una magnífica centrada cap a Alberto, però el porter visitant, molt hàbil, va aconseguir interceptar-la.

L’Olímpic no parava d’amenaçar la porteria visitant i, al minut 43, Josep Almeda, va fer una passada mil·limètrica a Alberto, que es quedava sol encarant la porteria, però el col·legiat va xiular fora de joc.

Quan faltava ben poc perquè s’acabés la primera part, Ferran va controlar una pilota dins l’àrea i un defensa visitant li va fer una falta clamorosa i el va fer caure. L’àrbitre no s’ho va pensar dues vegades i va xiular penal.

Josep Almeda va inaugurar el marcador des dels 11 metres amb un xut molt ben executat arran de pal.

L’afició garriguenca va celebrar amb molta eufòria el primer gol del seu equip.

4_bLa primera part, però, encara duraria uns minuts més, els suficients perquè Albert veiés targeta groga per unes suposades mans, i un jugador visitant perdés els papers encarant-se amb tothom qui trobava pel seu camí. Amb la graderia del municipal encesa per aquesta actitud es va arribar a la mitja part.

La segona part va començar força igual que la primera. L’equip local desplegant el seu joc, amb més encert que mai, tocant la pilota i triangulant. Els visitants en canvi, van donar alguna pinzellada de millora, però es va quedar en això.

Montes va substituir a Nacho només al començar ja que el porter titular encara tenia molèsties del cop de cap contra el pal que s’havia produït a la primera part.

Un xut amb molta potència des de fora l’àrea d’Ivan al minut 53 hagués pogut ser el segon gol local però el porter, altre vegada molt encertat, va aturar l’esfèrica.

Al minut 56, Ivan, jugador de l’equip de la Garriga va rebre targeta groga per una entrada per darrere una mica més endavant del mig del camp. El llançament de la falta va ser potentíssim i va estar a punt de sorprendre a Montes, però va estar molt atent i amb uns grans reflexos va enviar la pilota a córner.

A partir del minut 60 de partit, el domini de l’equip de casa va començar a ser aclaparador. Els locals sortien des del darrere tocant la pilota, dominaven el mig del camp, no paraven de pressionar i això feia que els rivals es veiessin incapaços de crear perill ja que no podien treure la pilota del seu camp. Al minut 68, una gran acció individual de Ferran per la banda li va permetre aconseguir una gran centrada que Alberto va deixar passar perquè rematés David, amb un fort xut, però el porter, per tercera vegada molt encertat, va poder aturar. Indubtablement, si el porter de Les Franqueses no hagués fet tals aturades, la golejada hagués pogut ser d’escàndol.

Feia temps que no vèiem jugar així l’Olímpic i és que les triangulacions, els desdoblaments i l’actitud dels jugadors era increïble.

2_b

Al minut 73 una centrada de Juanmi per la banda va estar a punt de ser gol ja que va tocar en un defensa i per dos pams no va entrar.

Una impressionant jugada individual de Josep Almeda, que es va anar escurant cap a la banda i va centrar a l’àrea, va ser aprofitada amb un gran remat per Alberto, que va fer pujar el 2 a 0 en el marcador. Els jugadors, la banqueta i tota la gent de la Garriga saltaven d’alegria!

Montes va fer la seva segona parada de mèrit del partit tant sols dos minuts després quan en un remat de cap dins de l’àrea d’un davanter visitant va poder allunyar la pilota a córner.

Els jugadors de Les Franqueses es començaven a guiar per la impotència i tant és així que al minut 78 un d’ells va fer una entrada criminal per darrere a un jugador local i va ser expulsat.

Al minut 80 el porter visitant tornaria a ser el protagonista quan Alberto va rebre una bona centrada i va xutar a boca de canó, però sorprenentment va tornar a evitar el gol.

Vist el desgast físic que estava ocasionant el partit als seus jugadors, al minut 81, l’entrenador local va decidir fer entrar Pere i així fer descansar Juanmi. L’equip de casa no deixava opció als visitants que no van demostrar de cap manera al llarg dels 90 minuts perquè estant situats tan amunt de la classificació lliguera.

Al minut 84 es va fer un altre canvi per part de l’equip de casa quan va entrar Polo i va sortir Ferran.

Després d’una bona jugada col·lectiva, al minut 86, David Granados va rebre una pilota molt ben situat i va engaltar un fort xut que va tocar el pal.

Justament en la següent jugada, Jordi Riu va rebre la pilota i va anar avançant per la dreta tot aconseguint una centrada impressionant, que Alberto va poder rematar un pèl forçat però el porter, per variar, va tornar a aturar.

7_bNomés faltaven 2 minuts perquè acabés el partit i Musti va entrar al terreny de joc substituint a Alberto. Quan no feia ni 30 segons que havia entrat al camp va rebre una pilota a prop de l’àrea i, amb un xut potent i col·locat va fer pujar el 3 a 0 al marcador.

El públic local va embogir i el davanter garriguenc ho va celebrar de forma molt especial.

El partit ja no tindria més història.

L’Olímpic va demostrar que és capaç de fer un futbol de qualitat i va esborrar al seu rival del partit, que ben poca cosa va poder fer.

L’equip de la Garriga ha pujat a la quinzena posició, empatat a punts amb el Josep Maria Gené que va setzè. Per damunt hi té el Sant Cugat a 4 punts i el Taradell a 7.

Sens dubte, el partit aplaçat que es jugarà al camp del Josep Maria Gené el dia 12 de Maig, serà molt important de cara a assolir la permanència.

La victòria dóna molta moral als homes de Toni Martínez de cara a afrontar aquests 5 últims partits que queden de competició.

ÀNIMS!

Jordi Calls Padrós

03-05-2010_Resultats_i_Classificaci_01

Article anteriorJornada 18-19 de la lliga d’hivern de l’AAFSG
Article següent21è campus de bàsquet d’estiu C.B. la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.