La feina ben feta mereix un reconeixement

0
Francesc_Puigdomnech_02

Vull continuar en la línia que he encetat de fer alguns homenatges. En aquesta ocasió em toca parlar de l’Asil Hospital. I en vull parlar com a familiar que hi tinc una persona més que propera, però també com a garriguenc de tota la vida i per haver-ne sentit parlar pels meus pares i avis. Només puc dir que gràcies.

Gràcies per la feina que es fa ara i en els seus ja 100 anys de vida. Gràcies a les infermeres, a la responsable higiènic-sanitària als cuidadors i cuidadores, als físios, a la terapeuta ocupacional, als gerocultors, a l’animadora socio-cultural, a la psicòloga, a la treballadora social, a les cuineres i persones de cuina i menjador, a les persones que s’encarreguen de bugaderia i de neteja, als voluntaris… I especialment als Drs. Joan Cruells i Santi Montal que varen, juntament amb les altres persones que integren la junta administrativa, liderar l’equip que avui tira endavant l’Asil Hospital d’una forma tant professional i motivada. Ja vaig dir en un altre article que segurament hi haurà persones que ho mereixin però que potser els seus noms no sortiran a les Persones Il·lustres de la Garriga.

Sota la meva humil opinió en aquests moments, jo ja declaro públicament persones il·lustres els Drs. Santi Montal i Joan Cruells per la tasca que fan i que han sabut transmetre a tot l’equip de l’Asil Hospital. I moltes felicitats per la celebració del centenari que està sent tot un èxit. Per molts anys més.

Article anteriorCrònica d’uns fets desproporcionats
Article següentJornada 18-19 de la lliga d’hivern de l’AAFSG
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.