La feina ben feta mereix un reconeixement

0
152

Vull continuar en la línia que he encetat de fer alguns homenatges. En aquesta ocasió em toca parlar de l’Asil Hospital. I en vull parlar com a familiar que hi tinc una persona més que propera, però també com a garriguenc de tota la vida i per haver-ne sentit parlar pels meus pares i avis. Només puc dir que gràcies.

Gràcies per la feina que es fa ara i en els seus ja 100 anys de vida. Gràcies a les infermeres, a la responsable higiènic-sanitària als cuidadors i cuidadores, als físios, a la terapeuta ocupacional, als gerocultors, a l’animadora socio-cultural, a la psicòloga, a la treballadora social, a les cuineres i persones de cuina i menjador, a les persones que s’encarreguen de bugaderia i de neteja, als voluntaris… I especialment als Drs. Joan Cruells i Santi Montal que varen, juntament amb les altres persones que integren la junta administrativa, liderar l’equip que avui tira endavant l’Asil Hospital d’una forma tant professional i motivada. Ja vaig dir en un altre article que segurament hi haurà persones que ho mereixin però que potser els seus noms no sortiran a les Persones Il·lustres de la Garriga.

Sota la meva humil opinió en aquests moments, jo ja declaro públicament persones il·lustres els Drs. Santi Montal i Joan Cruells per la tasca que fan i que han sabut transmetre a tot l’equip de l’Asil Hospital. I moltes felicitats per la celebració del centenari que està sent tot un èxit. Per molts anys més.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.