Èxit de la Cursa de Les Tortugues

0
157

La Cursa de les Tortugues, celebrada el passat dia 1 de maig ha estat tot un èxit. Voldríem donar les gràcies des del Club a tots els patrocinadors, voluntaris, col·laboradors, atletes i, perquè no, al temps que, tot i que al principi hi havia un cel força amenaçador, no va començar a ploure fins al final. Sense tots ells la cursa no hagués estat possible.

El nou recorregut, pels comentaris fets pels atletes en acabar la cursa, tot i la seva duresa, ha agradat molt.

cursa_tortugues_2El guanyador d’aquesta edició a estat en Dani Cuartero de La Garriga. Volem felicitar a tots els garriguencs i garriguenques que hi van participar, i  en especial a Khalid Kajtih (2º classificat), Alba Calls (1ª garriguenca) i membres del nostre Club per la seva meritosa posició.

Pel que fa a les curses infantils, felicitar a tots els participants i esperem que el proper any en siguin molts més.

També voldríem destacar el paper de Les Tortugues a la Marató d’Empúries celebrada el diumenge 2 de maig, on els atletes del club van  participar en les tres curses; els 10 quilòmetres, la Mitja i la Marató. La Marta Bruguet va quedar classificada 2ª a la seva categoria en la mitja marató i l’Stéphane Leus va quedar 3 classificat en la seva categoria als 10.000 metres.

Trobareu fotos de la cursa de Les Tortugues  penjades a la nostra web.

http://sites.google.com/site/clublestortugues/

infolestortugues@gmail.com

Classificació de la cursa:

resultats-1

resultats-2

resultats-3

resultats-4

resultats-5

resultats-6

class_7

class_8

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.