La Plataforma Antiincineradora del Congost alerta que pot presentar un contenciós administratiu contra l’Ajuntament

0
alegacions

La Plataforma Antiincineradora del Congost indica en un díptic que està repartint a la Garriga que si l’Ajuntament comença a tramitar la llicència ambiental i d’activitats de la nova planta de biomassa, presentarà als tribunals un contenciós administratiu o via fiscalia contra l’administració.

Aquesta afirmació la fa després de descriure quina és la situació actual del projecte de la planta de biomassa, després que en el ple del 16 de desembre de l’any 2009 els grups del PSC, EiLG, CDC ERC i PP votessin a favor d’aprovar la modificació puntual del Pla General B-8 augmentant la seva edificabilitat (del 30% al 30%), nous usos i la construcció de l’esmentada planta per generar electricitat, l’avançament del pla parcial i el conveni entre l’Ajuntament i el grup d’empreses Tamayo en el que, entre d’altres coses, s’estipula que el poble rebrà 1,3 milions d’euros en concepte de càrregues administratives i la cessió d’uns terrenys no urbanitzables. Val a dir que el GIG, ICV i UDC varen votar-hi en contra.

Actualment, segons indica la Plataforma, s’està esperant la resolució de les al·legacions presentades per la plataforma el passat 29 de gener redactades pel bufet d’advocats Roca i Junyent i, depenent de com reaccioni l’Ajuntament, presentarà aquest contenciós administratiu.

Alhora, la Plataforma indica que ha organitzat la projecció d’un power point  per exposar uquina és la seva posició vers el projecte d’instal·lació de la planta de biomassa. Aquesta projecció, que anirà acompanyada d’una xerrada, es farà el proper dia 8 de maig, a les set de la tarda a l’Auditori de l’Escola de Música  

Fotografia: http://antiincineradoradelcongost.blogspot.com 

Article anteriorCarril bici de nord a sud
Article següentÈxit de la Cursa de Les Tortugues
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.