Adhesió de la FUMH al Charter de la Diversidad

0

Aquest mes d’abril, la FUMH ha procedit a signar i a adherir-se al Charter de la Diversidad, promogut pel Ministerio de la Igualdad, per la Fundación para la Diversidad i per la Fundación Alares, per la qual cosa, disposa del certificat corresponent acreditatiu.

Aquest certificat permet, a les empreses i entitats que en formen part, reconèixer, assumir i fomentar els compromisos amb els valors que promouen la diversitat, la igualtat i la no discriminació. Deu són els principis bàsics que es promouen: Sensibilitzar, avançar en la construcció d’una plantilla diversa, promoure la inclusió, considerar la diversitat en totes les polítiques de direcció de les persones, promoure la conciliació dels temps de treball, família i oci, reconèixer la diversitat de la societat, fer extensible i comunicar el compromís vers el personal, fer extensible i comunicar el compromís a tercers, entitats proveïdores i clients, fer extensible i comunicar el compromís vers l’administració i organitzacions, i reflectir el suport a la no discriminació, així com els resultats que es van obtenint de les polítiques de diversitat en la memòria anual de l’empresa.

Tots aquests són valors que la FUMH ja té assumits com a propis dins la seva política i que ha promogut i segueix promovent, per la qual cosa està en clara línia amb el Charter de la Diversidad.

Article anteriorL’Olímpic empata en un dels camps més difícils de la categoria
Article següentLes pilones també són de CiU
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.