L’Olímpic empata en un dels camps més difícils de la categoria

0
26-04-2010_fitxa_02

Bon partit del conjunt garriguenc que va plantar cara al quart classificat. A la mitja part guanyaven 0 a 2 però l’equip local va remuntar durant la segona. L’empat no és un mal resultat, tot i que els homes de Toni Martínez van merèixer més.

5Tarda totalment primaveral la de dissabte al camp de futbol del Junior, a Sant Cugat del Vallès. El partit va començar amb l’Olímpic molt concentrat i molt ben situat en el terreny de joc. La primera ocasió va ser un xut llunyà de Josep Almeda, que va sortir per damunt de la porteria local, als 4 minuts de joc.

L’equip de la Garriga va sortir amb les idees molt clares, i així es plasmava en el camp, ja que en els primers compassos van dominar clarament el partit. El minut 10, un xut d’Alberto va rebotar en un defensa que va enviar la pilota a córner i va passar fregant el pal.

L’equip local ho intentava però no aconseguia crear perill a la porteria defensada per Montes.

Al minut 18 va arribar el primer gol, després d’una falta a la frontal de l’àrea que Josep Almeda va executar de forma magistral. Era el 0 a 1, i l’equip garriguenc s’avançava en el marcador.

Anaven passant els minuts i, al 24, els locals van tenir la primera clara ocasió de gol quan una gran centrada des de l’altre cantó del camp la va refusar un defensa erròniament, permetent així que un davanter rematés i estigués a punt d’empatar el partit, però per molt poc la pilota va sortir desviada.

Amb aquesta ocasió el Junior es va créixer i anava creant perill. al minut 27, Jordi Riu va rebre una targeta groga per una obstrucció sobre un rival. L’execució de la falta, molt lluny de l’àrea, va permetre als locals crear una bona jugada, però la centrada final des de la banda va ser interceptada pel porter Montes, que va estar molt atent i va fer una gran intervenció. Instants després, l’Olímpic va armar el contraatac amb una gran passada cap a Musti, qui va controlar la pilota però va xutar molt desviat.

Al minut 29 els locals tindrien la segona gran ocasió del partit, amb un potentíssim xut d’un dels seus migcampistes, que va anar a parar al pal.

El Junior ho anava intentant però sense sort i l’equip de la Garriga continuava tenint ocasions de gol. Al minut 36 un jugador local va rebre targeta groga per una falta descarada sobre David Granados. En l’execució, Josep Almeda va xutar desviat.

Tant sols un minut després Musti va intentar una espectacular xilena dins de l’àrea, però l’àrbitre va xiular falta per joc perillós.

L’equip local no podia fer res per evitar els continus atacs de l’Olímpic. Tant és així que al minut 40, Josep Almeda va fer un gran xut des de fora l’àrea que el porter va refusar. El córner va ser llençat molt tancat en el segon pal del porter i David Granados va fer una gran rematada que per molt poc no va entrar a porteria.

6La següent jugada sí que entraria, quan en el minut 43 una gran passada li va permetre a Musti encarar el porter, qui va intentar xutar la pilota sense sort, i el jugador garriguenc ho va aprofitar per fer pujar el 0 a 2 en el marcador. Les coses es posaven molt bé per l’equip del Vallès Oriental que va anar a la mitja part amb dos gols d’avantatge.

Quan no feia ni un minut que havia començat la segona part l’equip local va aconseguir reduir distàncies, quan un dels davanters va rebre la pilota una mica més endavant del mig del camp i, abans d’encarar la defensa, va fer un gran xut ajustat al pal que va fer inútil l’estirada del porter.

El Junior va sortir molt fort en aquesta segona part i l’Olímpic continuava desplegant el seu joc, tocant des del darrere.

Al minut 58, l’entrenador garriguenc va decidir fer el primer canvi. Va entrar Juanmi per Musti, és a dir, un mig per un davanter, per reforçar el mig del camp.

Al minut 65, una gran combinació de l’equip visitant va permetre a David Granados fer una gran jugada per la banda, aconseguint una centrada magnífica que ningú va poder rematar.

Tant sols un minut després, Toni Cruz, el capità de l’equip de la Garriga, va rebre una targeta groga per una entrada sobre un rival. Al picar la falta, la centrada va ser molt precisa i un jugador del Junior la va poder rematar aconseguint així la igualada. El 2 a 2 pujava al marcador.

7Al minut 68 un defensa local va fer una dura entrada a Alberto, que va caure dins de l’àrea, però el col·legiat no va xiular penal. L’afició de la Garriga que s’havia desplaçat fins a Sant Cugat es va indignar moltíssim i és que el penal era claríssim.

Pocs segons després, l’àrbitre tornaria a ser el protagonista l’expulsar a un jugador local per segona targeta groga. En un primer moment el jugador no volia sortir del camp ja que estava molt enfadat però, finalment, fent cas dels seus companys, va acabar marxant.

Al minut 72 es va produir el segon canvi a les files garriguenques, Carlos va entrar per Ferran.

Quan quedaven poc menys de 20 minuts per acabar el matx, una gran centrada d’Oriol va permetre a Albert fer una gran rematada de cap, però va sortir per sobre de la porteria local.

Al minut 74, Toni Cruz va fer una entrada per darrere a un davanter del Junior i l’àrbitre li va ensenyar la segona targeta groga i seguidament el va expulsar. En l’execució de la falta, un jugador local va rematar i Montes, amb uns grans reflexos, va poder desviar la pilota que va anar a parar al pal i a fora.

A deu minuts del final Zeus va entrar per Iván. En aquest darrer tram del matx les ocasions de l’Olímpic van ser contínues. Al minut 81, Zeus va caure dins de l’àrea per una falta clamorosa però l’àrbitre, altra vegada, va decidir no xiular res. Tant sols un minut després un altre jugador garriguenc, Carlos, va rebre una falta dins de l’àrea però per tercera vegada el col·legiat no va veure penal.

8A falta de pocs minuts per acabar, una bona jugada de l’Olímpic va estar a punt de ser el gol de la victòria, però tant els defenses, com el porter van aconseguir allunyar el perill.

Amb aquest empat l’Olímpic continua situat a la setzena posició, a 3 punts del Josep Maria Gené i a 6 del Sant Cugat.  Falten 6 jornades perquè acabi la competició i queden 18 punts en joc, així que amb els números a la mà la permanència encara és possible.

Com anem dient des de fa setmanes, els homes de Toni Martínez es mereixen moltíssim assolir aquesta permanència ja que l’actitud, l’esforç i el treball de cada un d’ells durant tota la temporada ha estat excel·lent.

Jordi Calls

26-04-2010_Resultats_i_Classificaci_02


Article anteriorDarreres curses del Club d’Atletisme Les tortugues
Article següentAdhesió de la FUMH al Charter de la Diversidad
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.