Garriguencs decebuts

0
Cuspinera_01

En les paraules del gerent de l’Asil-Hospital dirigides als assistents a l’acte central de la commemoració del Centenari de l’Asil-Hospital, va tenir l’encert de recordar públicament als garriguencs que a l’escriptura de donació del terreny de 720 m2 (20% de la finca) de l’Asil-Hospital a l’Ajuntament, mitjançant  la senyora alcaldessa Núria Albó, es llegeix, “La presente donación se otorga con la condición de que en el terreno donado se construirá el CENTRO DE ASISTENCIA PRIMARIA (CENTRO DE SALUD Y ASISTENCIA SOCIAL), quedando excluida la posibilidad de destinar el Centro a otros fines que no sean de carácter sanitario-médico asistencial”. Un bon nombre dels garriguencs assistents esperaven que en les paraules de la senyora alcaldessa als assistents, amb motiu de l’entrega de la Medalla d’Honor de la Garriga a la Fundació Asil-Hospital, la Sra. Neus Bulbena donaria la grata nova referent al retorn del terreny i l’edifici de l’antic CAP a la Fundació Asil-Hospital, propietària del terreny que tan generosament, l’any 1983, va donar a l’Ajuntament, quan no disposava d’un terreny idoni per la construcció del CAP, a instàncies de la senyora alcaldessa Núria Albó, membre de la Junta Rectora de l’Asil-Hospital, en aquell moment presidida per mossèn Manel Fuentemilla.

Malauradament, el retorn no es va materialitzar, pot ser que l’equip de govern esperi a fer-ho en l’acte de cloenda del Centenari, a celebrar el 10 de desembre d’enguany.

Si no és així, els molts garriguencs sensibilitzats, des de fa anys, amb l’Asil-Hospital, quedaran DECEBUTS per segona vegada.

L’exalcaldessa, senyora Meritxell Budó, a través de l’Aquí, s’ha posicionat respecte el retorn, per part de l’Ajuntament, del terreny i l’edifici del CAP a la Fundació de l’Asil-Hospital.

Els garriguencs sensibles amb el futur de l’Asil-Hospital, esperen el posicionament públic de; la senyora alcaldessa Neus Bulbena, la senyora exalcaldessa Núria Albó i els senyors exalcaldes Alfred Vilar i Miquel Pujol.

El seu silenci comporta que estan d’acord en no retornar el terreny i l’edifici als antics propietaris?

Article anteriorLes actituds humanes
Article següentFlors o pilones? (O el per què de tot plegat?)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.