Tot a punt per la consulta sobiranista del 25A

0
EL_25_DABRIL_VOTA

La consulta sobre la independència de la nació catalana arriba aquest diumenge 25 d’abril a la Garriga. La ciutadania podrà votar durant tot el dia al local electoral, ubicat a l’auditori de l’Escola de Música. Les urnes seran obertes de nou del matí a vuit del vespre. 

La jornada comptarà amb la supervisió de al junta electoral de la consulta, un òrgan que vetllarà per la transparència i l’objectivitat de tot el procés. La junta electoral està integrada per Xavier Moya, Teresa Niubó, Rababe Riyahi, Àngel Castiñeira, Eulàlia Paredes, Josep Mas, Santiago Cucurella, Stefano Puddu, Jaume Guardis, Frederic de Buen, Albert Benzekry i Joan Garriga.

Durant tot el dia, a més, el poble gaudirà de diverses actuacions, com són una ballada de gegants a les 12 h del migdia i una ballada de sardanes a les 6 de la tarda.

A la consulta sobiranista, impulsada per la Plataforma Cívica la Garriga Decideix (PCLGD), es preguntarà a la població si està d’acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social integrat a la Unió Europea. Fins al moment, un 7,5 % del cens de votants, ja han exercit el dret a través del vot anticipat.

La consulta de la Garriga forma part de la tercera gran onades de consultes celebrades arreu de Catalunya, després de la celebrada a Arenys de Munt el passat mes de setembre.

       

Article anteriorUna tercera via
Article següentEl Sant Jordi a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.