Comunicat de l’oposició

0
oposici_garriga

Els sotasignants, vist la decisió de l’equip de govern de la Garriga de desestimar la sol·licitud de convocatòria i celebració d’un Ple municipal extraordinari per tal d’aturar i debatre fins que s’arribi a un consens social i polític, el projecte d’urbanització de la plaça de l’Església, plaça Can Dachs, carrer Centre i carrer Samalús, volem fer constar que:

1. Lamentem que l’equip de govern hagi posat més èmfasi en trobar arguments tècnics i jurídics per desestimar la celebració del Ple municipal extraordinari així com les al·legacions, que no en sumar-se a un procés de diàleg obert i constructiu. Prova d’això és que, sense cap intent previ per trobar una sortida dialogada, es va convocar als portaveus dels grups polítics per lliurar en mà el decret d’alcaldia de desestimació del Ple municipal extraordinari.

2.Denunciem la posició immobilista i autoritària de l’equip de govern al comunicar-nos que no hi ha cap possibilitat ni voluntat que es modifiqui el projecte i que en el ple ordinari del mes d’abril intentarien convèncer-nos de les bondats del mateix.

3. Constatem la incapacitat de l’equip de govern de superar la seva situació de minoria política incorporant al consens la resta de regidors i regidores del plenari en un tema de gran transcendència pel poble.

4. Comuniquem al poble de la Garriga i als mitjans de comunicació que seguirem treballant per ser escoltats i que presentarem un prec a l’equip de govern en el proper Ple municipal del dia 28 d’abril de 2010.

 

La Garriga, 22 d’abril  de 2010

Meritxell Budó (CiU), Oriol Ramon (ERC), Jaume Aspa (GIG), Rafael Puig (PP), Joan Esteban (CiU), Juliet Grau (CiU), Francesc Puigdomènech (CiU), Josep Castells (ERC) i Frederic Moreno. 

Article anteriorBenzekry és proclamat Persona Il·lustre a la presentació de “La Garriga secreta 2”
Article següentUna tercera via
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.