Roses per la vida d’Oncovallès

0
Foto_Marc_de_les_Roses_per_a_la_Vida

Com ja és habitual, els voluntaris d’Oncovallès sortiran al carrer el proper 23 d’abril per recollir fons per l’entitat d’ajuda oncològica per als malalts i els seus familiars.

Els voluntaris de la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès treballen aquests dies amb il·lusió en una nova proposta per a la diada de Sant Jordi. I és que enguany l’entitat prepara uns emblemàtics marcs amb motius diferents dins el projecte Roses per la vida. Com ja és habitual, Oncovallès sortirà al carrer el proper 23 d’abril per recaptar fons per als malalts d’oncologia i els seus familiars. En aquesta ocasió, i per primer cop, els voluntaris del Taller d’Art i Amistat compten amb la col·laboració dels participants en el Taller Solidari, que s’ha engegat aquest any. Els membres d’aquest taller terapèutic de manualitats es reuneixen cada dimarts a la tarda a la seu de l’entitat, sota la direcció de Nani Minguillón, Conchi Fernández i Mercè Navarro. Així, els voluntaris creen vincles d’amistat i de suport amb l’ajuda de les tres monitores responsables que tenen cura dels malalts.

D’aquesta manera, els voluntaris d’Oncovallès sortiran al carrer els propers 22 i 23 d’abril al carrer Sant Roc (davant de la Loteria) i carrer Anselm Clavé (al costat de Can Barbany) a Granollers durant tot el dia per oferir les seves roses, llibres i marcs per Sant Jordi. A més, la diada de Sant Jordi també ens trobareu a Mollet del Vallès (recepció de l’Hospital de Mollet), La Garriga (plaça de Can Dachs), Cardedeu (plaça Flors de Maig) i La Roca del Vallès (plaça de l’Era). Els donatius que es recullin durant la jornada ajudaran a millorar la qualitat de vida dels pacients d’oncologia i dels seus familiars.

Així, us animem a visitar el Taller d’Art i Amistat i el Taller Solidari, que s’ha engegat aquest any per aconseguir recaptar més fons en la diada de Sant Jordi.

http://www.oncovalles.org/

 

 

Article anteriorEl ple extraordinari demanat per l’oposició en bloc, no se celebrarà
Article següentActivitats Sant Jordi 2010
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.