Programa especial de Sant Jordi a Ràdio Silenci

0
radio_silenci_gran

Aquest dijous 22, a partir de les 21.30h vine a cel·lebrar i guanyar un munt de premis amb Ràdio Silenci i el programa especial de Sant Jordi que tenim preparat per tu. Aquesta vigília de  Sant Jordi, els 2 programes que ocupen la franja de 21.30 a 23h de Ràdio Silenci, s’uniran per fer un programa especial. Laura Peña, Jordi Perales i Santi Vigas seran els encarregats de conduir aquest programa especial.

Les dues novetats d’enguany són l’actuació en directe del projecte conjunt de Sonia Carmona i Oriol Cabestany, “del Bes a Imzaia”, on ens presentaran durant la primera mitja hora de programa part del que és aquest projecte poètic-musical que porten entre ells, i que els ha portat entre d’altre llocs a Mallorca, i fins i tot d’aquí un dies al museu Dalí de Figueres.

L’altre novetat important serà el sorteig de 3 paneres culturals, plenes de llibres, entrades pel Teatre el Patronat, pa de Sant Jordi i una rosa, tot  gentilesa de diferents editorials i comerços de la garriga. El sorteig és realitzarà durant el programa de ràdio entre el públic assistent que tindrà un número, aquest se li entregarà a l’entrada de la sala on és durà a terme l’especial vigília de Sant Jordi.

L’actuació anirà intercalada amb seccions habituals del Pausa a la 55, a càrrec de la Julieta Sunyol i Ana Amador directora de la biblioteca. Després, al programa continuarà a amb una tertúlia amb el poeta Gabriel Pena, l’escriptora Ana Ballbona, un dels organitzadors del Festival Primavera Poètica de la Garriga Albert Benzakry, el poeta garriguenc Misael Alerm i la rapsoda Sonia Carmona.

Al punt i final el posarà l’actuació en solitari del Oriol Cabestany.

Ràdio Silenci

cartell_sant_jordi2010_1

Article anteriorLa rosa i l’espiga
Article següentBenzekry és proclamat Persona Il·lustre a la presentació de “La Garriga secreta 2”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.