Activitats Sant Jordi 2010

0
roses-i-llibre

El proper divendres se celebrarà la tradicional Diada de Sant Jordi, i a la Garriga estan previstes un munt d’activitats per a tots els públics.

El dia abans, però, es farà el lliurament de premis del concurs de microrelats i punts de llibre, organitzats per la Biblioteca Núria Albó, a partir de les set de la tarda. El mateix dia, la mateixa biblioteca acollirà un especial Sant Jordi de Ràdio Silenci a partir de dos quarts de deu del vespre, amb els programes Versió Desconeguda i Pausa… a la 55.

Arribats al dia 23, com ja és habitual la Plaça de Can Dachs esdevindrà el centre neuràlgic de la diada, on s’hi trobaran punts de venda de llibres i de roses, icones i protagonistes de Sant Jordi.

A la plaça de l’Església s’hi faran activitats infantils, amb la representació de l’obra de teatre La llegenda de Sant Jordi, de Roda Espectacles (al matí) i El Gran Gimcamik, de la companyia Articulat (a la tarda). La festa de l’Amor també es celebrarà a la plaça de l’Església. Alhora, a la sala d’exposicions de la Plaça de Can Dachs s’hi inaugurarà a les vuit del vespre una exposició que té per nom “Bosc de Mots” i que està integrada dins del festival “Primavera Poètica”.

Finalment, altres activitats, el dia 24 d’abril, seran l’espectacle Clàssics russos del segle XX, a càrrec de Xènia Dyakonova i d’Helena Vidal, a la Fundació Maurí.

Per acabar, destacar que el diumenge 25, coincidint amb la consulta popular, tindrà lloc el concert de la Coral Ariadna a l’Asil-Hospital, a les cinc de la tarda, i de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música, a les sis de la tarda, a l’Església Parroquial.

Article anteriorRoses per la vida d’Oncovallès
Article següentLa rosa i l’espiga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.