Activitats Sant Jordi 2010

0
144

El proper divendres se celebrarà la tradicional Diada de Sant Jordi, i a la Garriga estan previstes un munt d’activitats per a tots els públics.

El dia abans, però, es farà el lliurament de premis del concurs de microrelats i punts de llibre, organitzats per la Biblioteca Núria Albó, a partir de les set de la tarda. El mateix dia, la mateixa biblioteca acollirà un especial Sant Jordi de Ràdio Silenci a partir de dos quarts de deu del vespre, amb els programes Versió Desconeguda i Pausa… a la 55.

Arribats al dia 23, com ja és habitual la Plaça de Can Dachs esdevindrà el centre neuràlgic de la diada, on s’hi trobaran punts de venda de llibres i de roses, icones i protagonistes de Sant Jordi.

A la plaça de l’Església s’hi faran activitats infantils, amb la representació de l’obra de teatre La llegenda de Sant Jordi, de Roda Espectacles (al matí) i El Gran Gimcamik, de la companyia Articulat (a la tarda). La festa de l’Amor també es celebrarà a la plaça de l’Església. Alhora, a la sala d’exposicions de la Plaça de Can Dachs s’hi inaugurarà a les vuit del vespre una exposició que té per nom “Bosc de Mots” i que està integrada dins del festival “Primavera Poètica”.

Finalment, altres activitats, el dia 24 d’abril, seran l’espectacle Clàssics russos del segle XX, a càrrec de Xènia Dyakonova i d’Helena Vidal, a la Fundació Maurí.

Per acabar, destacar que el diumenge 25, coincidint amb la consulta popular, tindrà lloc el concert de la Coral Ariadna a l’Asil-Hospital, a les cinc de la tarda, i de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música, a les sis de la tarda, a l’Església Parroquial.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.