Classificació Lliga d’Hivern de l’AAFSG, jornada 17

0
logo_aafsg

Ja ha acabat la jornada 17 de lliga de futbol sala que organitza cada any l’Associació d’Amics de Futbol Sala de la Garriga (AAFSG) i l’equip Moya Advocats-Quirosan segueix líder destacat, amb quatre punts d’avantatge sobre el seu immediat perseguidor, L’Espai Digital.cat, que en aquesta darrera jornada es va enfrontar al tercer classificat, Assessoria Congost, al qual va guanyar i que va propiciar que el Little Italy l’avancés a la classificació. Així les coses, la Lliga d’enguany, un cop finalitzada la primera volta, es presenta prou emocionat, sobretot perquè només hi ha sis punts de diferència entre el primer i el tercer classificat i perquè la segona volta la jugaran els vuits primers classificats entre ells i els vuit darrers, també entre ells.

aafsg_jornada_17

 

Article anteriorPreparant la cursa de la Garriga
Article següentEn defensa de la democràcia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.