Preparant la cursa de la Garriga

0
161

Després de la Mitja de Montornès, la Cursa de fons de Canovelles (Miguel 4rt classificat de la seva categoria) i aquest passat cap de setmana  la Cursa dels Bombers i la caminada dels Gafarrons, les Tortugues segueixen fent quilòmetre darrera quilòmetre. En totes elles tots els participants del Club de La Garriga han acabat les curses marcant els seus propis objectius. Ara ja preparem la propera, serà la nostra, a La Garriga, el proper 1 de maig. El dia 2 de maig uns quants atletes aniran a córrer la Mitja i la Marató d’Empúries. No sabem si el nom de Tortugues se’ls hi escau amb tanta energia.

Si voleu compartir aquesta afició per l’atletisme podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a:

http://sites.google.com/site/clublestortugues/

infolestortugues@gmail.com

o bé venir al principi del Passeig de La Garriga els dimarts i els dijous a les 19:30 (estiu 20:00).

Salut i quilòmetres.

Club d’Atletisme les Tortugues de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.