El ple extraordinari demanat per l’oposició en bloc, no se celebrarà

0
Escut_de_la_Garriga

L’Espai Digital.cat ha pogut saber aquest matí que l’Ajuntament de la Garriga ha desestimat convocar el ple extrarodinari que els nou regidors que actualment formen l’oposició varen demanar de forma conjunta el passat dilluns 12 d’abril per tal d’aturar, debatre i modificar, si s’escau, el projecte de rehabilitació del centre urbà del poble, aprovat per l’equip de govern el 29 de març de 2010, tal i com ja va informar aquest espai web.

Preguntada sobre la qüestió, l’alcaldessa de la Garriga, Neus Bulbena, que molt amablement ha atès a L’Espai Digital.cat, ha afirmat que s’ha desestimat sotmetre a votació d’un ple extraordinari la proposta presentada per l’oposició perquè la qüestió ja ha estat votada per la junta de govern i, per tant, compleix escrupulosament amb la legalitat.

Tanmateix, però, l’alcaldessa ha dit que donat que els 15 dies que es tenen per a convocar el ple extraordinari vencen el dia 29 d’abril, i que el dia 28 del mateix mes està prevista la convocatòria d’un ple ja programat anteriorment, han decidit incorporar a l’ordre del dia del ple del 28 un “Donar a compte” (per tant, no es pot votar) a partir de la petició que va presentar l’oposició, per tal de poder debatre el que es consideri oportú, entre els regidors i la ciutadania que assisteixi al plenari.

Article anteriorEn defensa de la democràcia
Article següentRoses per la vida d’Oncovallès
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.