La Garriga Digital

El que has de saber sobre el 25 d’abril

PCLGD_01_petit

El proper diumenge 25 d’abril tots els garriguencs i garriguenques majors de setze anys podran exercir el seu dret a vot a l’auditori de l’Escola de Música (Plaça del Silenci), a partir de les nou del matí i fins a les vuit del vespre. Cal recordar que els votants hauran de mostrar algun document que acrediti la seva residència a la Garriga.

Tots els votants seran preguntats si estan d’acord amb la independència de la nació catalana, i una junta electoral vetllarà pel bon funcionament d’aquesta jornada.

Tothom que no pugui anar a votar el diumenge que ve, pot fer-ho anticipadament al local social de La Garriga Decideix (C/Centre, 1).

Escolta la crònica que en fa Ràdio Silenci aquí

 

AQUEST COP T’HO POSEM FÀCIL! Heus aquí un qüestionari senzill pels indecisos:

Estàs fart dels polítics? No hi tenen res a veure.

Et fa mandra anar a votar justament un diumenge? Pots fer-ho de forma anticipada i en menys de dos minuts al local de la plaça Can Dachs.

No tens 18 anys? És igual, pots votar a partir dels 16.

Ets immigrant? Cap problema, només necessites estar empadronat a la Garriga.

T’han dit que som quatre gats? Al nostre país no hi ha cap altre moviment que mobilitzi tanta gent de forma desinteressada.

Et queixes que la gent no es mobilitza per res? Milers de persones han organitzat la consulta sense cap mena d’ajuda ni subvenció.

T’han fet creure que això és una “falsa drecera”? Segurament ho han dit els mateixos que tenen interès en que res no canviï.

Creus que és anticonstitucional? Això és una mentida perquè tenen por de la participació. Sinó, ja ho haguessin impedit.

Només poden votar els que ho facin afirmativament? Rotundament NO. L’important és la participació! Vota el que creguis.

Creus en la democràcia de debò? Doncs AIXÒ ÉS DEMOCRÀCIA DE DEBÒ.

 

Tenim una cita amb la història. El proper 25 d’abril la Garriga ha de ser un exemple.

Exit mobile version