550 visites en un dia. Gràcies a tothom

0
Banderola_Lespai_digital

El dimecres passat L’Espai Digital.cat va batre el rècord de visites a la web en un sol dia, situant-se en 550.

Amb poc més d’un mes i mig de vida, aquest mitjà de comunicació digital ja ha consolidat una mitjana de gairebé 350 visites diàries, i ha fidelitzat a un centenar de lectors, els quals s’hi han registrat i segueixen diàriament l’actualitat del municipi a través nostre.

Així les coses, des de la redacció volem agrair a totes i cadascuna de les persones que han fet possible que aquest mitjà de comunicació digital per la Garriga hagi anat creixent dia a dia i que tingui unes bones perspectives de futur. Gràcies a tots, ja hem penjat vora 180 articles, que han propiciat 230 comentaris. Alhora, ja s’han encetat els primers debats en el fòrum, de manera que l’objectiu de crear un espai dinàmic d’opinió, debat i participació, mica en mica es va assolint.

No ens resta res més que convidar a la gent a que segueixi seguint aquesta espai i a participar-hi des de la vessant que se senti més còmode, ja sigui comentant els articles que es van publicant, participant en el fòrum o enviant escrits a: redaccio@lespaidigital.cat

Redacció

Article anteriorComença la primavera poètica
Article següentManifest per a una societat més digna
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.