Comença la primavera poètica

0
167

Dissabte 17 d’abril comença una nova edició del Festival Primavera Poètica, el qual s’allargarà fins el proper dia 6 de juny i que proposa més de 20 actes relacionats amb la poesia.

El Festival s’inaugurarà a partir de les nou de la nit amb “Amor hermètic” (amb textos de Salvador Espriu):

fina_riusA través d’unes dones, llunyanes en el temps i en la condició, Letízia, Laia, Carlota i Fedra, Salvador Espriu ens sorprèn per l’afinada percepció psicològica amb què tracta un dels temes més importants de la seva obra: l’amor entre un home i una dona. L’amor és un «miratge» que la literatura ha alimentat durant segles. Espriu en desconfia. Tan sols l’amor de la Mare que totes elles porten dins podria salvar-les de la mort que s’amaga darrera el mirall i salvar amb elles l’home que contemplen i no saben veure.

Les veus d’aquestes dones, interpretades per l’actriu Fina Rius, mostren un Espriu apassionat, desconegut, secret, hermètic, allunyat de les referències franquistes i postfranquistes, i abarquen diversos gèneres literaris com són la narració, la poesia i el teatre, amb registres que van des de l’elegíac al còmic.

Dramatúrgia i direcció: Teresa Vilardell
Tria de textos: Rosa Delor
Interpretació: Amb Fina Rius

El preu de les entrades oscil·la entre els 10 i els 14 euros  

 

 

 

Fotografia: Fina Rius 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.