Ràdio Silenci amb 1.000 amics al Facebook coincidint amb la setmana de la comunicació

0
Rdio_Silenci_1000_amics_abr_2010

Coincidint amb la Setmana de la Comunicació, organitzada per Amics de Ràdio Silenci, el perfil del Facebook de l’emissora de ràdio avui ha assolit la xifra de 1.000 amics. Aquest fet demostra i consolida l’aposta que fa Ràdio Silenci i els Amics de Ràdio Silenci per la comunicació “2.0”, que és va iniciar amb la creació de la pàgina web, seguida de l’oferta de Ràdio Silenci en directe per Internet, i finalment amb l’apartat de Ràdio a la carta, on és poden escoltar quan vulguis els programes fets a Ràdio Silenci.

Aquest fet indica el bon estat de salut de l’emissora de ràdio, que tot i les interferències que te de Grama Ràdio dins del municipi, continua apostant per altres vies de comunicació que eviten aquestes interferències i fan de la ràdio un mitjà accessible des de molts altres canals.

A part, el fet d’haver arribat els 1.000 amics del Facebook, també ajuda a establir una comunicació directe amb el oient, possibilita la participació d’aquest en concursos i els diferents programes, així com saber de primera mà l’opinió dels garriguencs, que estan aquí com a l’estranger, de la seva emissora de ràdio.

Ràdio Silenci

Article anteriorComença la setmana de la comunicació
Article següentEl professor particular de reforç, un luxe perillós
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.