Celebrem els cent anys de l’Asil-Hospital

0
220

Ahir vaig escriure un comentari on feia palès el meu desig que la Generalitat atorgués la Creu de Sant Jordi a la Fundació del Asil-Hospital de la Garriga. Avui llegim en el diaris que entre les 13 entitats que enguany el rebran, no hi és la nostra Fundació. La meva reacció no és de decepció, ja que crec que ens hem d’alegrar per haver estat dintre de les entitats proposades i perquè tots ens hem mogut per a fer-ho possible.

El més positiu ha estat el fet que els regidors de l’Ajuntament de las Garriga que van aprovar la primera medalla d’honor a la Fundació com la societat civil garriguenca hem d’estar satisfets per aquesta medalla que vol reconèixer la tasca feta per tots els que han col·laborat i col·laboren amb la Fundació.
El proper dia 16 celebrem el Centenari i hem d’emplenar el Patronat com a mostra del nostre recolzament a l’Entitat Centenària.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.