La Garriga amb Xile

0
169

El dissabte 10 d’abril, organitzat per l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de la Garriga conjuntament amb el Fons Català de Cooperació i Desenvolupament, es va realitzar a la Plaça de l’Església un actuació solidària per ajudar a la reconstrucció de Xile, deprés del terratrèmol de fa uns mesos.

Així les coses, a patir de dos quarts de dotze del matí els grups dansaires Brisas de los Andes i Aires de Chile en Barcelona varen oferir a la concurrència, prou àmplia ja que era dia de mercat, una mostra de danses tradicionals de país sudamericà. Alhora, tothom que va voler va poder fer una aportació econòmica a ajudar a la reconstrucció de Xile en una parada que hi havia instal·lada.

Tota persona interessada, pot fer una aportació al número de comtpe següent: 2013-0161-31-0201415990

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.