L’oposició en bloc s’organitza per la rehabilitació del centre

0
Escut_de_la_Garriga

Els nou regidors que conformen l’oposició a l’ajuntament garriguenc s’han unit per a sol·licitar la celebració d’un ple extraordinari per a debatre el projecte de rehabilitació del centre.

Així les coses, Meritxell Budó (CiU), Oriol Ramon (ERC), Jaume Aspa (GIG), Rafael Puig (PP), Joan Esteban (CiU), Juliet Grau (CiU), Francesc Puigdomènech (CiU), Josep Castells (ERC) i Frederic Moreno (regidor no adscrit) han acordat fer una petició conjunta per a propiciar la celebració d’aquest ple, en el qual es vol tractar la controvertida polèmica de la rehabilitació del centre urbà. Avui, a dos quarts de vuit del vespre, al restaurant La Garrafa, els grups municipals esmentats i el regidor no adscrit faran una roda de premsa per explicar aquesta situació.

Cal recordar que, actualment, l’equip de govern del Consistori està format pels 4 regidors del PSC Neus Bulbena, Joan Bou, Meritxell Rochina i Àlex Valiente, els 2 d’EiLG Miquel Pujol i Juanjo Monferrer, i els 2 d’ICV Joaquim Fornés i Patrícia Astorga, els quals governen en minoria ja que, en total, sumen 8 regidors davant els 9 que s’han posat d’acord per abordar el tema de la rehabilitació del centre.

Com ja hem avançat a L’Espai Digital.cat a través de diferents notícies, entrevistes i també gràcies a diferents articles d’opinió de persones rellevants de la Garriga, la rehabilitació del centre és un tema polèmic pel seu cost i per diferents actuacions programades, com la remodelació de la plaça de Can Dachs o la substitució del sauló de la Plaça de l’Església per lloses de color marró. Precisament, aquest darrer punt és el que ha generat més debat entre la població. A tall d’exemple, s’ha creat un grup a la xarxa social Facebook en el qual gairebé 700 persones es mostren contràries a la substitució del sauló de la plaça. Una dada, si més no, significativa.

El que també és significatiu és el fet que el consistori hagi desestimant les al·legacions al projecte presentades pels grups polítics de CDC i GIG (que curiosament havia format part de l’actual equip de govern) i la d’una persona a títol personal.

És per tot plegat que el fet que l’oposició en bloc (integrada per grups i regidors amb una posició ideològica molt diversa) s’hagi unit per a tractar aquest tema pugui significar un canvi de rumb en aquesta qüestió, si més no perquè tots plegats sumen més que els edils de l’ajuntament.

Article anteriorDes d’Amposta a Ripoll, tot just ha passat un any
Article següentJoan Maria Pou, Ernest Macià i Ramón Florés a la Represa, de Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.