L’estació, al centre

0
165

La darrera pregunta que vàrem proposar a “L’espai enquesta” deia: “Vols que l’estació de tren de la Garriga abandoni el centre i es traslladi al carrer Guifré?” En total s’han comptabilitzat 108 vots (rècord de participació en aquest espai). A descatacar que només un 0.9% dels vots (1 en total), s’hi ha mostrat indiferent. La valoració d’aquests resultats, la deixem pels nostres lectors i lectores.

Des de la redacció, potser afectats per una certa “debilitat” que fa que ens agradi saber què pensa la gent sobre temes que afecten directament al dia a dia del poble, creiem que preguntar mai no és dolent i que, en aquest cas concret, des d’aquesta mateixa pàgina web s’ha aportat un volum d’informació prou important, que ha completat la que altres mitjans han proporcionat i la que s’ha aportat per actes organitzats per la societat civil o grups polítics, perquè els nostres lectors tinguin elements de judici per a formar-se una opinió. Creiem que en un espai com aquesta web, l’enquesta és la cirereta d’un pastís que té la seva base en el debat i la participació dels lectors i lectores. Certament, el debat és fonamental. Només cal veure el nombre de comentaris i opinions que s’han recollit en els articles que hem anat publicant i els interessants fils que s’han encetat al fòrum. 

Així les coses, des de L’Espai Digital seguirem fomentant el debat i la participació. És per aquest motiu que convidem a tothom a sumar-se a aquest projecte, a participar en el fòrum o a fer-nos arribar els seus escrits a: redaccio@lespaidigital.cat

La propera pregunta que proposem és la següent: “Aniràs a votar el proper dia 25 d’abril?” 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.