L’estació, al centre

0

La darrera pregunta que vàrem proposar a “L’espai enquesta” deia: “Vols que l’estació de tren de la Garriga abandoni el centre i es traslladi al carrer Guifré?” En total s’han comptabilitzat 108 vots (rècord de participació en aquest espai). A descatacar que només un 0.9% dels vots (1 en total), s’hi ha mostrat indiferent. La valoració d’aquests resultats, la deixem pels nostres lectors i lectores.

Des de la redacció, potser afectats per una certa “debilitat” que fa que ens agradi saber què pensa la gent sobre temes que afecten directament al dia a dia del poble, creiem que preguntar mai no és dolent i que, en aquest cas concret, des d’aquesta mateixa pàgina web s’ha aportat un volum d’informació prou important, que ha completat la que altres mitjans han proporcionat i la que s’ha aportat per actes organitzats per la societat civil o grups polítics, perquè els nostres lectors tinguin elements de judici per a formar-se una opinió. Creiem que en un espai com aquesta web, l’enquesta és la cirereta d’un pastís que té la seva base en el debat i la participació dels lectors i lectores. Certament, el debat és fonamental. Només cal veure el nombre de comentaris i opinions que s’han recollit en els articles que hem anat publicant i els interessants fils que s’han encetat al fòrum. 

Així les coses, des de L’Espai Digital seguirem fomentant el debat i la participació. És per aquest motiu que convidem a tothom a sumar-se a aquest projecte, a participar en el fòrum o a fer-nos arribar els seus escrits a: redaccio@lespaidigital.cat

La propera pregunta que proposem és la següent: “Aniràs a votar el proper dia 25 d’abril?” 

Article anteriorLa recuperació de la memòria històrica a la presentació del llibre “Guerra i repressió al Vallès Oriental”
Article següentRaons i sentiments per a la independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.