Primera Setmana de la Comunicació a Ràdio Silenci

0
Cartell_setmana_comunicacio_abr_2010

L’emissora municipal de la Garriga, Ràdio Silenci, serà la protagonista de la primera Setmana de la Comunicació, de dimarts 13 a dissabte 17 d’abril de 2010. L’organitza l’associació Amics de Ràdio Silenci juntament amb l’emissora municipal, gestionada per l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de la Garriga. Com a aperitiu, el dissabte 10 d’abril al matí, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà els estudis de Ràdio Silenci, situats al tercer pis de les Galeries Banys, i serà entrevistat en directe.

La Setmana de la Comunicació s’inaugurarà el dimarts 13 d’abril a dos quarts de vuit del vespre a la planta baixa de l’edifici municipal de Can Raspall amb una mostra de ràdios antigues a càrrec del col·leccionista garriguenc Jaume Terricabras. Entre d’altres, es podran veure aparells de ràdio antics del poble, com els que hi havia als Termes Victòria (avui Termes la Garriga) i al desaparegut cafè de Can Xic Corder, així com micròfons que pertanyien a Ràdio La Garriga (anys 1940 a 1960) i a la primera època de Ràdio Silenci (anys 1980). La mostra s’acompanyarà d’una cronologia, il·lustrada amb imatges, de la història de la ràdio a la Garriga i, en especial, dels 10 anys que celebren enguany Amics de Ràdio Silenci, promotors de l’emissora local l’any 2000.

Dimarts a les vuit del vespre, a les golfes de Can Raspall, el periodista Vicent Partal, director del diari electrònic VilaWeb i editor i presentador del programa l’Internauta de Catalunya Ràdio, farà la conferència “Del paper a l’iPad. L’impacte de la tecnologia en el futur dels mitjans”.

Per dimecres, i en col·laboració amb l’AMPA de l’Escola Giroi, s’ha programat un taller pedagògic “Estàs pantallat?”, a càrrec de Carles Sedó, a dos quarts de deu del vespre. I el dijous a les vuit del vespre, amb la col·laboració del Cineclub la Garriga, el Cinema Alhambra projectarà la pel·lícula “Radio Pirata” (2009, Richard Curtis), amb entrada gratuïta.

Durant la setmana, de dimarts a divendres, els programes de producció pròpia es faran en directe de cara al públic des d’una sala de la planta baixa de Can Raspall. Serà a partir de les vuit del vespre i fins a les onze de la nit.

L’acte central serà dissabte 17 d’abril de deu del matí a dues del migdia a la Plaça de l’Església: la Gala de Ràdio Silenci, en què hi participaran tots els protagonistes dels programes de producció pròpia i personatges convidats, com el grup La Heydi (de la mà del programa Punt musical) ,el Mag Flash (Poca cosa menys silenci) i l’exhibició de ball country pel grup C-17. Al mateix moment es podran fer visites guiades als estudis de Ràdio Silenci.

El darrer acte serà una festa nocturna al bar Tramonto (situat a la Carretera de l’Ametlla), animada pel DJ Pipo i pels DJ Enric Font i Aitor Sánchez, del programa Connexió Dance.

Més informació a www.radiosilenci.cat i al Facebook de Ràdio Silenci

Article anterior“Nomenant Saura conseller, Montilla ha pensat més en el tripartit que en el país”
Article següentDues-centes persones omplen l’Ateneu Barcelonès a la darrera presentació de Malhivern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.