La PCLGD inaugura local i presenta la junta electoral

0
PCLGD_01_petit

El proper divendres 9 d’abril a les vuit del vespre la Plataforma Cívica la Garriga Decideix (PCLGD) inaugurarà oficialment el seu local social al centre de la població. En aquest espai, situat al carrer del Centre núm.1, la ciutadania ja pot emetre el vot anticipat i rebre informació de totes les qüestions relacionades amb la consulta.

El mateix divendres també es presentarà la junta electoral, que ha de vetllar per la transparència i per l’objectivitat de tot el procés, des del moment de la seva convocatòria fins a la finalització de l’escrutini i la publicació dels resultats, tot assegurant el compliment del principi d’igualtat i de l’exercici a la participació en plena llibertat.

Durant l’acte intervindran els portaveus de la consulta a la Garriga, Pol Guardis i Mònica Sabata, que explicaran l’estat del procés a la Garriga. També parlarà Xavier Moya en nom de la Junta Electoral.

Article anteriorDues-centes persones omplen l’Ateneu Barcelonès a la darrera presentació de Malhivern
Article següentCrida urgent de la Plataforma Cívica La Garriga Decideix!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.