Dues-centes persones omplen l’Ateneu Barcelonès a la darrera presentació de Malhivern

0
Presentacio_ateneu_economia_01

L’editorial Malhivern de la Garriga segueix creixent dia rere dia. L’última mostra és l’èxit del llibre de la periodista i economista Mar Jiménez, L’Economia a Examen. Respostes a una crisi, que aquest dimecres va aconseguir aplegar gairebé dues-centes persones a l’Ateneu Barcelonès. La presentació, a càrrec de Josep Cuní (periodista i director del programa Els Matins de TV3), va comptar amb la participació de Joan Cucurella, editor de Malhivern, l’autora del llibre, Mar Jiménez, i una intervenció especial de cloenda de l’Honorable Conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells.

Presentacio_ateneu_economia_02L’autora, contertuliana del programa Els Matins de TV3, dirigit per Josep Cuní, i periodista del diari AVUI, ha fet un llibre que inclou una selecció de les entrevistes que ha fet durant l’últim any als millors economistes, empresaris i experts del país. Entre aquests entrevistats hi ha personalitats tan destacades com Josep Oliver, Catedràtic d’economia de la UAB, Salvador Alemany, president del Cercle d’Economia (i autor del pròleg), Josep Piqué, president de Vueling i exministre dels governs del PP, el mateix Antoni Castells, Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya o Àngel Castiñeira, director de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE, resident a la Garriga.

Els interessats en comprar aquest llibre poden fer-ho a la seva llibreria habitual o a través de la web de Malhivern sense cap cost afegit.

Presentacio_ateneu_economia_03

Article anteriorPrimera Setmana de la Comunicació a Ràdio Silenci
Article següentLa PCLGD inaugura local i presenta la junta electoral
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.