“Nomenant Saura conseller, Montilla ha pensat més en el tripartit que en el país”

0
Mas_a_LG_01

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha visitat aquest dijous, acompanyat per Meritxell Budó, cap de llista de CiU a la Garriga, l’empresa d’electrònica Mier Comunicacions.

 

Mas_a_LG_02Mas ha declarat a la premsa assistent que el president de la Generalitat de Catalunya José Montilla “ha pensat més en el tripartit que no pas en el país en nomenar conseller Joan Saura”. En aquesta línia, ha reiterat que “les companyies elèctriques varen tenir un alt nivell de culpa pel que fa a la gestió de la nevada” que fa unes setmanes va assolar Catalunya, però “no hem d’oblidar que el Govern de la Generalitat també n’és responsable i que va negar l’anormalitat de la situació quan era evident que hi havia milers de famílies sense electricitat a casa seva”.

Pel que fa als rumors sobre possibles irregularitats al voltant del jutge Baltasar Garzón, el candidat de CiU a la Generalitat ha assegurat que “tothom, per molt alt que estigui situat a l’escala social, ha de ser jutjat com qualsevol altra persona i, per tant, Garzón no n’ha de ser una excepció”.

Per acabar, i qüestionat pel paper de les empreses catalanes en l’economia actual, Mas ha insistit en “la qualitat, el nivell i la importància que tenen les empreses del nostre país a escala mundial, on poden competir a primera línia”.

Mas_a_LG_03

Mas_a_LG_04

Article anteriorPresentació a l’Ametlla del llibre “Guerra i repressió al Vallès Oriental”
Article següentPrimera Setmana de la Comunicació a Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.