L’Olímpic torna a perdre a casa i s’allunya de la permanència

0
Fitxa_resultats_olmpic_28-03-2010

L’equip garriguenc que no va fer un mal partit, li va costar molt crear ocasions i va acabar perdent un partit en què el poc encert i les decisions arbitrals el van sentenciar.

Tarda primaveral esplèndida la d’ahir al camp de futbol de la Garriga. Els dos equips van sortir a per totes. Al minut 4, l’equip local va llençar un córner i un defensa visitant va tocar la pilota amb les mans dintre de l’àrea, però l’àrbitre no va assenyalar absolutament res. Precisament un minut més tard i en l’altre camp, si que va ensenyar targeta groga, a Toni Cruz, també per unes mans.

2No hi havia un clar dominador del partit i, al minut 30, l’Olímpic s’hagués pogut avançar en el marcador, quan Alberto va rematar dins de l’àrea i la pilota va entrar clarament dins de la porteria (ben bé dos pams) però el porter la va treure i ni el linier ni el col·legiat van donar el gol com a vàlid.

El públic local es va enfadar moltíssim i amb tota la raó ja que el gol hauria d’haver pujat al marcador. Uns minuts després, una centrada a l’àrea local i el posterior remat de cap d’un davanter visitant van permetre al Taradell inaugurar el marcador. Era el 0 a 1. L’Olímpic no es va rendir i ho va continar intentant. Pocs minuts abans de la mitja part una bona centrada d’Almeda va ser rematada de cap per Zeus, però la pilota va sortir una mica desviada. Cal dir que si les decisions arbitrals haguessin estat més encertades l’Olímpic hagués anat a la mitja part com a mínim amb un empat.

Abans de començar la segona part l’entrenador garriguenc va apostar per una tàctica més ofensiva i va treure un defensa, Polo, i va fer entrar al terreny de joc a un migcampista, Oriol, per intentar remuntar el partit.

6

L’equip de casa jugava amb molta actitud però el bon joc no arribava. Al minut 63, un contraatac de l’equip visitant va permetre al seu davanter quedar-se sol davant el porter local, Nacho, que va fer una gran intervenció enviant l’esfèrica a córner. L’Olímpic buscava l’empat i va tirar endavant les línies. El nerviosisme es va apoderar dels jugadors de casa que van veure vàries targetes grogues en pocs minuts. Cal dir, però, que el col·legiat no ajudava gaire amb decisions polèmiques, sobretot amb alguns fores de joc, que va xiular de forma molt rigorosa. Al minut 75, una bona centrada va permetre a Musti avançar per la banda a prop de l’àrea però la defensa va refusar la pilota, allunyant així el perill. Al 78, quan l’equip garriguenc més ho intentava, el Taradel, aprofitant un contraatac molt ràpid, va marcar el 0 a 2. Les coses es posaven molt i molt difícils. Als últims minuts l’Olímpic va tenir vàries ocasions; la primera d’Oriol, que va intentar un xut des de fora l’àrea que va sortir desviat. La segona de Carlos Granados, que també amb un xut des de fora l’àrea va crear perill, però el porter va refusar a córner. A l’últim minut Albert, després d’un refús, es va trobar la pilota a sobre, a la frontal de l’àrea, i va xutar, però el porter va estar encertat i va aturar la pilota.

1

Així doncs, l’Olímpic va perdre el segon partit consecutiu a casa i s’allunya de la permanència. Amb aquesta derrota l’equip garriguenc continua ocupant la setzena posició en lliga, a 6 punts del quinzè i el catorzè, Juventud 25 de Septiembre i Can Boada, respectivament.

Queden 8 jornades i 24 punts en joc, així que l’Olímpic encara té opcions de salvar-se. La pròxima jornada juguen al camp del Josep Maria Gené. Serà diumenge a les 6 de la tarda.

Ànims a tots els jugadors i a l’equip tècnic ja que l’esforç, la lluita i el treball, tard o d’hora han de donar els seus fruits.

Jordi Calls Padrós

Resultats_i_Classificaci_28-03-2010

Article anteriorA Xavier Aguilar
Article següentDos anys de govern a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.