Diumenge de Rams

0
palma_01_29-03-2010

El dimenge 28 de març es va celebrar a la Plaça de l’Església la festivitat religiosa del Diumenge de Rams. Així les coses, una gran quantitat de persones, pares, mares, àvis i àvies amb la respectiva canalla es varen trobar a la plaça per a fer la tradicional commemoració del palmó dels nens, la palma de les nenes o d’una branca de llorer.

palma_02_29-03-2010Segons el cristianisme, el dia de Rams recorda l’arribada de Jesús a Jerusalem sobre un ruc i juntament amb els seus deixebles, durant la Pasqua Jueva. Segons indica l’Evangeli, Jesús va ser rebut pels habitants de Jerusalem amb molta alegria tot alçant palmes i branqeus de llorer per tal de donar-li la benvinguda.

Aquesta festivitat, emmarcada dins de la Setmana Santa, està protagonitzada pels més menuts de la casa els quals reben la corresponent palma dels padrins, els quals també s’encarregaran de regalar-los la mona.

Article anteriorXV Cursa de Les Tortugues
Article següentLa polèmica rehabilitació del centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.