Albert Benzekry i Fortuny, Persona Il·lustre

0
benzekry_pare

Com ja avançàvem a la crònica del darrer ple municipal, el Consistori va aprovar per unanimitat nomenar Persona Il·lustre de la Garriga el Sr. Albert Benzekry i Fortuny, a partir d’una proposta feta des de la ciutadania. Així les coses, el proper dia 21 d’abril, en el marc de la presentació del llibre “La Garriga Secreta 2”, es farà el pertinent acte de reconeixement públic.

Si hi ha algun garriguenc o garriguenca que es mereix aquesta distinció, aquest és, sense cap mena de dubte, l’Albert Benzekry, un garriguenc de soca arrel que, gràcies a la seva tasca de recerca i de cronista, ha permès que el passat i el present del nostre poble estiguin ben vius i a l’abast de tothom. La seva labor, duta a terme des de la senzillesa, la humilitat i el silenci, ha contribuït a dinamitzar la vida cultural del nostre poble, un fet impagable. Des d’aquestes línies la nostra enhorabona.

L’Espai Digital.cat

Fotografia: OAMC

Article anteriorCrònica del ple municipal
Article següentNoves propostes i una crida al diàleg
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.